• Wat doe ik bij Topaze?
  anemptytextlline
  Bij Topaze doen we creatieve dingen. We zijn een kunstenaarscollectief gevestigd in Den Haag en je kan bij ons een periode van 3 maanden een creatieve dagbesteding volgen. Je leert sociale vaardigheden en moet enkele opdrachten afronden voor het behalen van een certificaat. Voorbeelden van opdrachten zijn; een eigen shirt ontwerpen en zeefdrukken, een portret schilderen, van afvalhout een bloembak maken, meewerken aan decor opdrachten.
 • Wat krijg je als je klaar bent bij Topaze?
  anemptytextlline
  Na het doorlopen van deze periode krijg je een certificaat met de opgedane vaardigheden. Je kan je portfolio opbouwen, CV maken en natuurlijk veel creatieve ervaring opdoen. De kunstenaars van Topaze gaan tevens naar scholen, zorginstellingen of festivals toe om op locatie workshops te geven.
 • Waarom kies ik voor Topaze?
  anemptytextlline
  De bedoeling van deze stage is het weer opbouwen van een dagritme en meer zekerheid en het ontdekken van je eigen kwaliteiten, zodat je door kan in de richting van je interesse. Naast je creatieve activiteiten is er wekelijks een coach aanwezig die je ondersteunt bij het maken van het plan voor na dit traject.

Lees de ervaringen