• leren doen fietstechnicus aan de slag
  Wat doe je als fietstechnicus bij Leren Doen?
  anemptytextlline
  Als fietstechnicus werk je met je handen en ben je erg precies. Je bent een echte vakman! Je houdt van alles met wielen en van werken in een team. Bij Leren Doen kan je een traject op maat doen of in een jaar je Niveau 1 Fietstechnicus behalen.
 • leren doen fietstechnicus team
  Waarom kiezen voor Leren Doen?
  anemptytextlline
  Bij Leren Doen is altijd wat te beleven! De ene dag ben je aan het sleutelen, dan krijg je les in hun eigen klaslokaal, je gaat sporten en regelmatig is er tijd om iets geks te knutselen en daarmee te gaan crossen. De begeleiders bij Leren Doen spreken de taal van de jongeren, maar zorgen ook voor duidelijkheid en structuur. Geen schoolse bedoening dus, maar wel een diploma aan het eind van het jaar!
 • leren doen werkplaats
  Wat gebeurt er na Leren Doen?
  anemptytextlline
  Na dit jaar heb je alle kennis over tweewielers en een diploma MBO niveau 1 Fietstechniek op zak. Je kan aan het werk of doorstromen naar niveau 2 voor alles met wielen.

Lees de ervaringenAls ‘Nieuwe Nederlander’ wilde Mulugeta graag meer doen naast zijn cursus Inburgering. Omdat hij al ervaring had met fietsen maken vanuit Eritrea koos hij ervoor bij Leren Doen te beginnen. In eerste instantie liep hij twee dagen per week mee en kluste fietsen, samen met andere jongeren. Een behoorlijk uitdaging om ineens de hele dag Nederlands te moeten praten! Omdat het zo goed ging is hij na drie maanden de interne opleiding ingestroomd tot Fietstechnicus N1. Nu heeft hij les op locatie en doet praktijkervaring in de fietsenmakerij van Leren Doen.

Kijkje in de keuken