• leren doen fietstechnicus aan de slag
  Wat doe je als fietstechnicus bij Leren Doen?
  anemptytextlline
  Als fietstechnicus leer je de basis van sleutelen en vindt je het leuk om met je handen iets te maken. Je houdt van alles met wielen en van werken in een klein team. Bij Leren Doen kan je een Niveau 1 en Niveau 2 diploma en dus zo je startkwalificatie halen.
 • leren doen fietstechnicus team
  Waarom kiezen voor Leren Doen?
  anemptytextlline
  Bij Leren Doen is altijd wat te beleven! Soms krijg je les in het klaslokaal maar je zal veel beneden in de werkplaats aan het sleutelen zijn. Ook gaan we sporten, koken en regelmatig is er tijd om iets moois te knutselen.  De begeleiders bij Leren Doen spreken jouw taal en zijn er iedere dag om je te helpen ook voor de dingen die niets met school te maken hebben. Geen schoolse bedoening dus maar wel een diploma aan het eind van het jaar!
 • leren doen werkplaats
  Wat gebeurt er na Leren Doen?
  anemptytextlline
  Als je bij ons klaar bent dan ben je naast dat je een echte fietsenmaker bent geworden ook iemand die er een leuke baan aan over heeft gehouden. Eerder laten we je niet los.

Lees de ervaringenAls ‘Nieuwe Nederlander’ wilde Mulugeta graag meer doen naast zijn cursus Inburgering. Omdat hij al ervaring had met fietsen maken vanuit Eritrea koos hij ervoor bij Leren Doen te beginnen. In eerste instantie liep hij twee dagen per week mee en kluste fietsen, samen met andere jongeren. Een behoorlijk uitdaging om ineens de hele dag Nederlands te moeten praten! Omdat het zo goed ging is hij na drie maanden de interne opleiding ingestroomd tot Fietstechnicus N1. Nu heeft hij les op locatie en doet praktijkervaring in de fietsenmakerij van Leren Doen.

Kijkje in de keuken