• young digitals
  Wat doe ik bij the Young Digitals?
  anemptytextlline
  The Young Digitals heeft een speciale training ontwikkeld waarin jongeren de belangrijkste skills leren die zij nodig hebben om direct als digitale marketeer aan de slag te kunnen. Deze training duurt 10 weken lang. Je gaat 4 dagen per week (maandag tot donderdag) van 9:00 tot 14:30 aan de slag met verschillende onderwerpen binnen online marketing. In de laatste week bereiden we ons voor op Demo Day! Hier presenteren de jongeren zichzelf en de klantcase van hun favoriete onderwerp voor de bedrijven die we bezoeken tijdens de training.
 • young digitals bedrijfsbezoek
  Wat krijg ik bij the Young Digitals?
  anemptytextlline
  ● De training is geheel kosteloos. ● Je krijgt gelijk ook de kans om praktijkervaring op te doen door te werken aan klantcases (je gaat elke week naar een bedrijfsbezoek). ● Je gaat de volgende certificaten via The Young DIgitals behalen: ○ Een wekelijks deelcertificaat ○ Een eindcertificaat van The Young Digitals ○ Google Analytics certificaat ● Je krijgt hiernaast zowel persoonlijke coaching als loopbaan coaching.
 • half way party young digitals
  Waarom kies ik voor the Young Digitals?
  anemptytextlline
  ● Een gezellige periode, samen met andere leeftijdgenoten en met onze begeleiders. ● Een waanzinnige Halfway party (wij vieren jullie 5de week mijlpaal)! ● Innovatief = making a change, echt helpen. ● Je kan snel groeien. ● Leuke bedrijfsbezoek. Je leert van de uitdagingen die zij hebben in digitale marketing. ● Echte learning-on-the-job gevoel. ● Toegankelijk, wij stellen geen harde eisen. Geen vereisten qua vooropleiding, enige wat wij vragen is een goede dosis motivatie.
 • young digitals
  Wat heb ik als ik klaar ben bij the...
  anemptytextlline
  Aardig wat kennisboost en de nodige praktijkervaring! Het doel is om jongeren te begeleiden naar een vaste baan bij een bedrijf uit het netwerk van The Young Digitals of bij The Young Digitals zelf. Maar een jongere kan er ook voor kiezen om zijn kennis ergens anders toe te passen. Voor ons is het belangrijk dat wij zoveel mogelijk jongeren die vastlopen in hun carrière te helpen met onze training.

Lees de ervaringen