• werken haagbouw bouw timmerman
  Wat is werken in de bouw via Haagbouw?
  anemptytextlline
  Als je werkt in de bouw, dan kom je echt overal en ben je veel buiten. Je bent iemand die netjes kan werken en die het leuk vindt om dat samen met een team te doen. Dingen mooi maken is iets voor jou én je vindt het niet erg om vroeg op te staan!
 • werkplaats haagbouw
  Wat krijg ik bij Haagbouw?
  anemptytextlline
  Haagbouw verzorgt opleidingen in timmeren, metselen en tegelzetten. Je gaat eerst drie maanden aan de slag in de werkplaats om de basis van het vak te leren. Gaat dit goed, dan kom je daarna bij Haagbouw in dienst en regelen zij een BBL-plek voor je en een opleiding op Niveau 1, 2 of 3. Dat betekent dus leren en verdienen.
 • haagbouw werken bouw
  Waarom kies ik voor bouw bij Haagbouw?
  anemptytextlline
  De eerste drie maanden krijg je veel individuele aandacht van de leermeesters om je het vak eigen te maken. Gaat dat goed, dan ben je daarna verzekerd van een BBL-plek en ga je direct verdienen en je diploma behalen!
 • werken in de bouw haagbouw
  Wat gebeurt er na Haagbouw?
  anemptytextlline
  Na de drie maanden op de werkplaats stroom je door naar een BBL-plek, geregeld door Haagbouw. Dat betekent dus vier dagen per week betaald werken en een dag naar school. Momenteel is er veel werk in de bouw, dus jouw handen zijn zeer welkom.

Lees de ervaringen