• Hofstad beveiliging
  Waarom starten bij Hofstad Security?
  anemptytextlline
  • Onderwijs wordt op eigen locatie verzorgd; • Kleine groepen en veel aandacht; • Stage wordt voor je geregeld; • Werk is op verschillende locatie; • Bij Hofstad kan je je Niveau 2 diploma Allround Beveiliger behalen in 6-9 maanden (max. 1 jaar).
 • Hofstad beveiliging
  Wat doe je bij Hofstad Security?
  anemptytextlline
  Als beveiliger werk je bijvoorbeeld op evenementen, in het verkeer en in winkels. Ben jij iemand die de rust bewaart, betrouwbaar is en discipline heeft? Dan is beveiliging iets voor jou! Wil je graag beveiliger worden, maar heb je geen zin meer om in de schoolbanken te zitten? Dan ben je bij Hofstad op de goede plek. Al het onderwijs wordt op hun eigen locatie verzorgd, dus kleine groepen en veel aandacht. Daarnaast doe je ook aan sport! Wat betreft de stages organiseert Hofstad die voor je en is er de mogelijkheid op veel verschillende plekken ervaring op te doen. Wat zorgt dat je een completer beeld krijgt wat het betekent om als beveiliger te werken.
 • Wat heb je na Hofstad Security?
  anemptytextlline
  Heb je je Niveau 2 diploma Beveiliging. Je kan bij allerlei soorten bedrijven en organisaties terechtkomen, van olieraffinaderijen en warenhuizen tot pretparken en ministeries. Je kan werken als algemeen beveiliger (objectbeveiliger) maar bijvoorbeeld ook als winkelsurveillant, luchthavenbeveiliger, mobiel surveillant, detentietoezichthouder of geld- en waarde transporteur. Natuurlijk kan je daarna ook verder studeren. Mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld bij de Politie of Defensie.

Lees de ervaringenIk werkte al langer als maatschappelijk werker met Hofstad samen bij een bedrijf. Helaas kwam ik niet binnen bij dat bedrijf als vaste medewerker. Na een paar gesprekken met Hofstad kwamen ze met het idee om mij te helpen aan een beveiligings opleiding via Ja voor een Kans. Omdat ik al langer met ze samenwerkte en goed contact met hun had vond ik dit een geweldige kans.

Tot nu toe heb ik veel geleerd uit de boeken en praktijk over de wetten en wat ik wel en niet mag. Nu focus ik mij op de examen onderdelen zodat ik in ene keer slaag en snel aan de bak kan om ervaring op te doen.