Toen ik vorig jaar oktober mee deed aan de Orientatieweek bij JA voor een Kans wist ik dat ik ‘iets’ met horeca wilde. Maar ik zal al een tijd lang thuis en vond het erg spannend weer onder de mensen te komen. Ik ging langs bij verschillende horecabedrijven, en koos – na een dagje proberen – uiteindelijk voor D’Roem. Dit omdat het er relaxed was en niet te druk. In het begin vond ik het contact met de andere jongeren en gasten erg spannend. Maar door het steeds toch te doen en de vele gesprekken met begeleider Roline en andere deelnemers ging het steeds beter. Het was goed om langzaamaan weer in een ritme te komen en niet langer thuis te zitten. Nu heb ik werk gevonden bij Bakkerij Hessing en ga na de zomer starten met de Bakkersopleiding Niveau 3. Ik ben heel blij met de stappen die ik gezet heb dit jaar.