Toen ik begon aan de cursus was ik heel erg zenuwachtig en had ik geen vertrouwen in mezelf. Ik dacht dat ik het visagiste vak nooit onder de knie zou krijgen. Ik dacht dat ik het ook niet zou volhouden om de cursus af te maken vanwege alles wat er om mij heen speelt.
Door de steun van de begeleider en ook het medeleven van de mede cursisten is het mij wel gelukt.
Ik had bijvoorbeeld problemen met het ritme van 2 dagdelen in de week. Dit was nieuw voor mij. Ik ging weer naar school, zo zag ik het.

Maar tijdens gesprekken met de begeleider en het begrip en geduld wat ik kreeg lukte het mij steeds beter om op tijd te zijn en ook aanwezig te zijn. Ik had echt plezier in het vak en ik raakte steeds meer gemotiveerd. Ik heb gemerkt dat ik goed ben ik wat ik doe als het om opmaken gaat.
Ik heb er zelf voor gezorgd dat mijn begeleider in contact kwam met het buurthuis waar ik af en toe als vrijwilliger help. Samen met het buurthuis organiseert Sparkle in Style nu elke maand verwendagen voor de vrouwen in de buurt van Laakkwartier. En wij als cursisten mogen van Sparkle in Style mee om wat wij hebben geleerd in praktijk toe te passen.

Ik vind het alleen jammer dat de cursus zo kort is en ik wil echt geen afscheid nemen. Gelukkig heeft Sparkle in Style ons beloofd ons nog steeds in te zetten elke maand bij de verwendagen.
Ik heb een zeer fijne tijd gehad, ik heb ook vrienden gemaakt en ik geloof weer in mezelf!