LOGO BRASSERIE UP

Ik ben de opleiding bij Brasserie UP gaan doen omdat ik graag weer wat wilde betekenen voor de maatschappij na een tijd thuis te hebben gezeten. Op deze manier kon ik aan mijn verslaving werken tegelijk met mijn toekomst. Het leek mij een goede uitdaging om iets af te maken in mijn leven aangezien ik hiervoor geen baan vast kon houden.
Het meest spannend vond ik om weer te gaan werken na vier jaar. Ik hou ervan om met mensen te werken en na zo’n lange tijd had ik daar wel een beetje de zenuwen van. Dit uitte zich in trillende handen en stotteren. Het moeilijkste vond ik om weer een ritme te krijgen.
Het was fijn om met veel gelijkgestemden samen te werken; iedereen bij Brasserie UP heeft een verslavingsachtergrond dus je begrijpt elkaar goed en kan elkaar helpen op moeilijke momenten. Maar uiteindelijk moet je het zelf doen!
De examens waren echt nog knallen, er moest nog zo veel geleerd worden. Maar nu ik mijn diploma Gastvrouw Niveau 2 gehaald heb ben ik zo trots als een pauw.