Ik ben heel erg blij dat ik de kans heb gekregen via Ja voor een Kans om deel te nemen aan het traject Uiterlijke Verzorging. Ik heb het vak Kapster gekozen en heb ook heel veel geleerd. In het vak ben ik heel erg nieuwsgierig geworden om meer te weten te komen over het vak en wil veel meer leren als het om dit vak gaat. Mijn Nederlands is niet goed, maar dankzij mijn mede cursisten is mijn Nederlands beter geworden en ik heb mij op geen enkel moment onbegrepen gevoeld. Als ik iets niet begreep, werd het rustig en duidelijk herhaald. Ik kon goed opschieten met de cursisten en dit vond ik heel erg fijn. Het traject van 3 maanden vind ik wel heel kort, ook omdat ik de andere vakken interessant vindt binnen de Uiterlijke Verzorging.

Ik ben goed begeleid. Ook toen ik het niet zag zitten om de tram te pakken om naar de cursus te gaan. Maar zowel Ja voor een Kans als Sparkle in Style dachten met mij mee en hebben mij hierin ondersteund. Nu ben ik niet meer bang om de tram te pakken en kom ik ook weer overal. Ook met de fiets. In de week van 20 augustus mag ik via Sparkle in Style stage lopen in een kapsalon/barbershop Saymin.